Türkçe *Kabul et, kabul, devam, ileri, ve/veya tamam butonlarını kullanan ve/veya üye olan kullanıcılarımız aşağıdaki şartların tamamını okumuş ve kabul etmiş varsayılmaktadır: *Sizler (‘Kullanıcı’) Google Play Mağazasında yer alan; People Park Uygulaması ('Uygulama'),('Uygulamalar')da sunulan tüm hizmetleri kullanırken aşağıdaki şartlara tabi olduğunuzu, uyugulamalardaki hizmetten yararlanmakla ve kullanmaya devam etmekle; Bağlı olduğunuz yasalara göre sözleşme imzalama hakkına, yetkisine ve hukuki ehliyetine sahip ve 18 yaşın üzerinde olduğunuzu, bu sözleşmeyi okuduğunuzu, anladığınızı ve sözleşmede yazan şartlarla bağlı olduğunuzu kabul etmiş sayılırsınız. *People Park Uygulaması ve/veya Google Play, Apple Store Mağazası (People Park) hiç bir maddi ve manevi kayıplarınızdan sorumlu tutulamaz. Tüm sorumluluğun sizlere ait olduğunu kabul etmiş sayılırsınız: *Kullanım sözleşmesini kabul ederek Türkiye Cumhuriyeti memurları ve/veya kolluk kuvvetleride görev yapan, daha önce görev yapmış veya herhangi bir ilişkisi olan hiçbir kimsenin rehberinizde kayıtlı olmadığını kontrol etmiş sayılırsınız. People Park bu kişilerin verilerini tarafına kabul etmez ve kontrol etmez. Tüm sorumluluğun sizlere ait olduğunu kabul etmiş sayılırsınız: *People Park Uygulaması ve/veya Google Play, Apple Store Mağazası (People Park) verilerinin veya verilerinizin hukuka aykırı şekilde ve izinsız şekilde kullanılmasından veya çalınmasından sorumlu tutamayacağınızı kabul etmiş sayılırsınız: *People Park Uygulaması ve/veya Google Play, Apple Store Mağazası (People Park) aşağıda ve yukarıda yazan tüm maddeleri koşul gerekçe sunmaksızın istediği şekilde değiştirebilme yetkisine sahip olduğunu bildiğinizi ve sorumluluğunu kendi üzerinize aldığınızı kabul etmiş sayılırsınız: *Zaman zaman bu Sözleşme'de ve Hizmet'te değişiklikler gerçekleştirebiliriz. Bunu kanunlardaki değişiklikleri veya gereksinimleri yansıtmak, yeni özellikler veya işletme pratiklerinde değişiklikler gibi çeşitli nedenlerden dolayı yapabiliriz. Bu Sözleşme'nin en güncel versiyonu kiraliksevgili.net/gizlilik adresinde yayınlanacaktır, ve en güncel versiyonuna erişmek için düzenli olarak kontrol etmelisiniz. En güncel versiyon geçerli olan versiyondur. Değişiklikler, haklarınızı veya zorunluluklarınızı etkileyen önemli değişiklikler ise, değişikliklerden önce sizi e-posta ile haberdar edeceğiz. Değişiklikler geçerli olduktan sonra Hizmet'i kullanmaya devam ederseniz, yeniden düzenlenmiş Sözleşme'yi kabul etmiş sayılırsınız. Bu Sözleşme'nin (özellikle burada belirtilenler hariç) önceki anlaşmaların yerine geçeceğini ve bu Sözleşme'yi kabul etmeden önce olaylar, anlaşmalar ve davranışlar dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, People Park uygulaması ile tüm ilişkinizi kapsayacak şekilde geçerli olacağını kabul etmiş sayılırsınız. *Bu Sözleşme'ye ve ilgili tüm yerel, Türkiye Cumhuriyeti Kanunları, ulusal ve uluslararası yasa, kural ve düzenlemelere uyacaksınız ve bir ağır suçtan, cinsel suçtan veya şiddet içeren herhangi bir suçtan hüküm giymemeniz veya suçlamayı kabul etmemiş olmanız ve hiçbir eyalette, federalde, Türkiye Cumhuriyeti'nde veya yerel cinsel suç kayıtlarında bir cinsel suçlu olarak kayıtlı olmamanız gerekmektedir. *People Park uygulamasına (uygulama) kaydolmak için kullandığınız giriş kimlik bilgilerinizin gizliliğini korumaktan sorumlusunuz ve bu kimlik bilgileri altında gerçekleşen tüm faaliyetlerden yalnız siz sorumlusunuz. Birisinin hesabınıza erişim elde ettiğini düşünüyorsanız lütfen derhal info@peoplepark.app ile iletişime geçin. *Her ne kadar People Park, kullanıcıların birbiriyle iletişime geçebilmeleri gibi özellikler üzerinden saygılı bir kullanıcı deneyimini teşvik etse de, Hizmet içindeki veya dışındaki herhangi bir kullanıcının davranışlarından sorumlu değildir.Diğer kullanıcılar ile tüm iletişimlerinizde, özellikle iletişime geçmeye veya bizzat tanışmaya karar verdiğinizde, dikkatli olacağınızı kabul edersiniz. Ek olarak, Hizmeti kullanmadan önce, People Park uygulaması içerisinde ve/veya kiraliksevgili.net/gizlilik adresinde bulunan People Park Uygulaması Güvenlik İpuçları'nı gözden geçirmeyi ve takip etmeyi kabul edersiniz. Diğer kullanıcılara mali bilgilerinizi (örneğin kredi kartı veya banka hesabı bilgileriniz) vermeyeceğinizi, veya havale veya farklı bir şekilde para göndermeyeceğinizi kabul edersiniz. *DİĞER KULLANICILAR İLE OLAN ETKİLEŞİMLERDEN YALNIZCA SİZ SORUMLUSUNUZ. People Park UYGULAMASI, KULLANICILARININ SABIKA KAYDI SORGUSU YAPMADIĞINI VEYA KULLANICILARININ GEÇMİŞİNİ ARAŞTIRMADIĞINI BİLİYORSUNUZ. People Park KULLANICILARININ DAVRANIŞLARI İÇİN HERHANGİ BİR TEMSİLDE VEYA GARANTİDE BULUNMAZ. People Park, DİLEDİĞİ ZAMAN DEVLET KAYITLARINDAN KULLANICILARININ GEÇMİŞ SORGULARINI VEYA DİĞER TARAMALARI (CİNSEL SUÇLU KAYITLARINI ARAMAK GİBİ) GERÇEKLEŞTİRME HAKKINI SAKLI TUTAR VE SİZ DE People Park UYGULAMASI(UYGULAMA) BUNLARI GERÇEKLEŞTİREBİLECEĞİNİ KABUL EDERSİNİZ. *Hizmet'in bir parçası olarak yayınladığınız herhangi bir İçeriği izleyebileceğimizi veya inceleyebileceğimizi anlamakta ve kabul etmektesiniz. Bizim tek başımıza vereceğimiz karara göre bu Sözleşme'ye aykırı olan veya Hizmet'in itibarına zarar verebilecek olan herhangi bir İçeriği kısmen veya tamamen silebiliriz. Müşteri hizmetleri temsilcilerimizle iletişim kurarken saygılı ve nazik olacağınızı kabul etmektesiniz. Müşteri hizmetleri temsilcilerimizden herhangi birisine veya diğer çalışanlara karşı davranışınızın herhangi bir zamanda tehditkar veya saldırgan olduğunu hissedersek, hesabınızı derhal sonlandırma hakkımızı saklı tutuyoruz. People Park'un Hizmet'i kullanmanıza olanak sağlamasının karşılığında bizim, iştiraklerimizin ve üçüncü taraf ortaklarımızın Hizmet'e reklam yerleştirebileceğini kabul etmektesiniz. Hizmetimiz hakkında People Park’a tavsiyeler veya geri bildirim göndermekle People Park'un bu geri bildirimleri size bedel ödemeden herhangi bir amaçla kullanabileceğini ve paylaşabileceğini kabul etmektesiniz. People Park Uygulaması yasal olarak bu şekilde davranması gerekiyorsa veya erişim, saklama veya ifşanın aşağıdaki durumlarda olduğu gibi gerekli olduğuna iyi niyetli şekilde inanıyorsa hesap bilgilerinize erişebileceğini, bunları muhafaza edebileceğini ve ifşa edebileceğini kabul etmektesiniz: (I) yasal sürece uymak; (II) bu Sözleşme'ye riayeti sağlamak; (III) herhangi bir İçeriğin üçüncü tarafların haklarını ihlal ettiğine dair iddialara yanıt vermek; (IV) sizin müşteri hizmetleri taleplerinize yanıt vermek veya (V) Şirket'in veya herhangi bir başka kişinin haklarını, malını veya kişisel güvenliğini korumak. *Sizler aşağıda yer alan verilerin işlenmesi bölümündeki şartlar kapsamında işleneceği belirtilen verilerin sahibi veya sahiplerinin tamamından yazılı veya sözlü rızasını aldığınızı kabul etmiş sayılırsınız: *Sizlerin yüklediği verilerin sahiplerinin maddi ve manevi olarak görebilecekleri zararların tamamını karşılamayı kabul etmiş sayılırsınız: *People Park Uygulaması ve/veya Google Play, Apple Store Mağazası (People Park) yüklediğiniz verilerden sorumlu olmadığını ve tüm sorumluluğun sizlere ait olduğunu kabul etmiş sayılırsınız: Kişisel Verilerinizin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme (People Park ve/veya Uygulamalar Gizlilik Politikası) Şirketimiz ve/veya Google Play, Apple Store Mağazası (People Park) ile paylaştığınız kişisel verileriniz, Şirketimizin ve/veya Google Play, Apple Store Mağazasının koruması altındadır. Bu doğrultuda, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanun (Kanun) gereğince Şirketimiz kişisel verilerinizin güvenli şekilde muhafazasını, hukuka uygun olarak işlenmesini ve erişilmesini sağlamak için bütün teknolojik ve alt yapısal imkanlarını kullanarak, gerekli tüm teknik ve idari tedbirleri almaktadır. Böylelikle sözleşmeyi kabul eden kullanıcılar lokasyon(konum) verisini Şirketimiz ile paylaşmayı, lokasyon(konum) verisinin içerisinde yer alan bütün veri sahiplerinden (kayıtlı kişilerden) açık rızasını aldığını, paylaşmış olduğu veriden yanlızca kendinin sorumlu olduğunu ve şirketimizin hiçbir maddi ve manevi(bu ve bununla sınırlı kalmaksızın) oluşabilecek zararlardan sorumlu tutulamayacağını kabul etmiş sayılır. Kanun gereğince kişisel verileriniz Veri Sorumlusu sıfatıyla People Park tarafından aşağıda belirtilenler dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın Kanuna ve ilgili mevzuata uygun olarak işlenmektedir.* Kişisel Verileriniz Nelerdir? Kişisel verileriniz, kimliğinizi belirleyen ya da belirlenebilir kılan bilgiler anlamına gelmektedir. Şirketimiz açısından kişisel verileriniz, sayılanlarla sınırlı olmamak üzere, aşağıda belirtilmiştir; • Kimlik Bilgileri: Doğum yeri ve tarihi, medeni durum, cinsiyet, • Abonelik Bilgileri: Müşteri numarası, ad, soyad, fotoğraf, telefon numarası, e-posta adresi, abonelik sözleşmesi numarası, abonelikte kullanılan kimlik türü gibi aboneyi tanımlayabileceğimiz kişisel veriler, • Şebeke, Trafik ve Lokasyon Bilgileri: Trafik verilerinden üretilen kullanım verileri, mobil cihazlardan ve 3. kişilerden temin edilen ve şebekemiz aracılığıyla gönderilen veya alınan mesajların ve aramaların tarihi, saati ve arama süresi ve bu iletişimin gerçekleştiği zamandaki tahmini konum verileri, internet ortamında yapılan her türlü erişime ilişkin olarak sisteme bağlantı tarih ve saat bilgisi, sistemden çıkış tarih ve saat bilgisi, kaynak ve hedef nokta bilgileri, ilgili konum bilgileri ve bunun gibi trafik verileri, kullanılan cihazın marka model bilgisi, cihazın teknik özellikleri, telefon değişiklik tarihleri, SIM kart değişikliği bilgileri, hattın anlık olarak açık/kapalı/meşgul bilgileri, • People Park uygulamasının (Uygulama) yüklü olduğu cihazda iletişim verileri, uygulama kapsamında yaptığınız işlemler, tercihler ve kullanım alışkanlıklarınız, uygulama kullanım verileri, kimlik doğrulama ve hesaba erişim için kullanılan bilgiler, konum verisi, GPS verisi ile birlikte baz istasyonu ve Wi-Fİ etkin noktalarını tanımlayan veriler, IP adresi, gezinti verileri, uygulama içinde satın alınan hizmetler için fatura ve ödeme bilgileri, bunlar için gönderilen faturalar ve alınan ödemelere ait dekont örnekleri, ödeme numarası, fatura numarası, fatura tutarı, fatura kesim tarihi gibi veriler, cihaz markası, cihazın işletim sistemi, telefon kullanım dili, kullanıcının hangi operatörü kullandığı bilgisi, ülke bilgisi. 2. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları Kişisel verileriniz Kanuna uygun olarak; • People Park uygulamasının (Uygulama) ürün ve/veya hizmetlerine ilişkin genel ve özel kampanyalarının tanıtımı, ürün ve/veya hizmetlerine ilişkin indirim, fayda, koşul, ücretlendirme ve bunun gibi hususlardan haberdar edilmeniz, üyelik, davetiye, etkinliklerden yararlanma gibi olanakların sağlanması ve bunların kullanımı için gerekli her türlü işlemin yerine getirilmesi, • Özel ödül, çekiliş, yarışmaya ya da benzer bir etkinliğe katılmanız halinde bu kapsamda verdiğiniz bilgilerin etkinlik için kullanılması, • Size özel kutlama, temenni iletimi, ödül, çekiliş ve beğendiğiniz, tekrar erişmek isteyebileceğiniz, hatırlatılmasından memnuniyet duyabileceğiniz nitelikteki içeriklerin bilgilendirilmesi ve hatırlatılabilmesi, memnuniyetinizin sağlanması amacıyla hediyeler sunulması ve bunlar hakkında bilgi verilmesi, hediye kullanımları ile ilgili iletişime geçilmesi, • Memnuniyet ve sadakatiniz için; ürün ve hizmetlerin kullanış şeklinden yola çıkarak teklif sunulması, promosyonlar hakkında bilgi verilmesi, size özel teklifler, hediyeler sunulması ve bunlar hakkında bilgi verilmesi, hediye kullanımları ile ilgili iletişime geçilmesi, Şirketimizin sizin adınıza yaptığı işbirliklerinin duyurulması ve bu haklardan faydalanan müşterilere iletişim yapılması, • Kullanımlarınız için faturalandırma yapmanın yanı sıra, suiistimallerin, kayıp ve dolandırıcılığın önlenmesi için gerekli işlemlerin yapılması, • Şirketimiz işbirliklerinin duyurulması ve bu haklardan faydalanmanız durumunda sizinle iletişime geçilmesi, • Gerekli durumlarda kimlik bilgilerinizin teyit edilmesi, kredi notu kontrolünüzün yapılması ve raporlanması, sipariş edilen, satın alınan ve/veya kullanılan servis, ürün ve hizmetlerin sunulması ve bilgilendirilmesi amacıyla talep ettiğiniz işleminin gerçekleştirilmesi ve takibinin sağlanması, • Şirketimizin ürün, hizmet ve şebekesinin geliştirilmesi, denetim, veri analizi gibi dahili amaçlar için kullanılması ve sizden gelecek soru, şikayet ve bildirimlerin cevaplanması, • Belirli bir hizmet ve/veya ürünü satın almak niyetiyle bir kayıt oluşturulması, • Şirketimiz ürün ve hizmetlerini sunmak üzere Şirketimizle çalışan ya da size hizmet sunarken Şirketimize yardımcı olan stratejik ortaklarla ürün ve hizmetlerimizi size ulaştırılması/sunulması, ürünlerimize ve hizmetlerimize olan ilginizin değerlendirilmesi, müşteri memnuniyetinizin araştırılması, • İş ortaklarımız ve sair üçüncü kişilerle birlikte sizlere sunduğumuz ürün ve hizmetlerle ilgili finansal mutabakat sağlanması, iş ortaklarımız ve sair üçüncü kişilerle birlikte sunulan ürün ve hizmetlerin gerçekleştirilmesinin sağlanması, • Acil yardım çağrısı durumlarında yerinizin tespit edilmesi ve yetkili kurumlarla paylaşılması, • İlgili mevzuat gereği size sunduğumuz hizmetin ifası amacıyla saklanması gereken bilgilerinizin muhafazası, bilgi kayıplarının önlenebilmesi için kopyalanması, yedeklenmesi, bilgilerinizin tutarlılığının kontrolünün sağlanması, şebekelerimizin veri güvenliği için gerekli tüm teknik ve idari tedbirlerin alınması, • Düzenleyici ve denetleyici kurumlarla, yasal düzenlemelerin gerektirdiği veya zorunlu kıldığı şekilde, yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesini sağlamak üzere paylaşılması, • People Park uygulaması kapsamında; yukarıda sayılan amaçlara ek olarak, Uygulamanın çalışması, fonksiyonunu yerine getirmesi, Uygulama kapsamındaki hizmetlerin sunulabilmesi ve yaptığınız işlemler ve tercihler çerçevesinde ihtiyaçlarınıza karşılık vermesi, söz konusu hizmetlerin geliştirilmesi ile denetim ve kontrollerinin yapılması amaçları dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın, telekomünikasyon hizmetlerinin sunulması, ürün ve hizmetlerin çeşitlendirilmesi, ölçümlenmesi, duyurulması gibi pazarlama aktiviteleri, çağrı merkezi hizmetlerinin sunumu, finansal raporlamalar, yasal takip ve benzeri amaçlarla işlenebilecektir. 3. Kişisel Verilerin Aktarılması People Park, kişisel verilerinizi Kanun ve sair mevzuat kapsamında, yukarıda açıklanan işleme amaçlarının yerine getirilmesini sağlamak üzere; • People Park ön gördüğü her türlü 3.şahısa veya yurt içi ve yurt dışındaki şirketlere, • Satın almak istediğiniz veya kullandığınız ürün ve hizmetlerin temini, ulaştırılması için çalıştığımız kurye şirketleri ve sair iş ortakları, • Şirketimiz alacaklarına ilişkin dava ve yasal takibin gerçekleştirildiği mahkeme ve icra müdürlükleri, • Acil yardım çağrısı halinde konumunuzu tespit edecek olan yetkili merciler, • Şirketimizce tarafınıza sunulan hizmetin ifası için işbirliği yapılan ve/veya hizmet alınan iş ortaklarımız, tedarikçi firmalar, bankalar, finans kuruluşları, TBB Risk Merkezi ve sair gerçek veya tüzel kişiler • Avukatlar, denetçiler, danışmanlar ve hizmet alınan diğer üçüncü kişiler, • Tarafınızca yetki verilmiş olan vekil ve temsilcileriniz, • Düzenleyici ve denetleyici kurumlar ve sair resmi kurumlar, kişisel verilerinizi talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın, yurt içi ve yurt dışındaki gerekli ve yetkili kişi ve kuruluşlara aktarılabilecektir. 4. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi Kişisel verileriniz abonelik sözleşmesi, Şirketimiz bayileri ve sair yüz yüze kanallar, Şirketimiz web sitesi, çağrı merkezi, kısa mesaj, elektronik posta, mobil uygulamalar, sesli yanıt sistemi ve her türlü yazılı, sözlü, elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar ile elektronik haberleşme hizmeti ve Şirketimizin sair her türlü ürün ve hizmetlerinin yasal çerçeve dahilinde sunulabilmesi amacıyla toplanır. 5. Kişisel Verilerin Korunmasına Yönelik Haklarınız Kanunun 11 numaralı maddesi gereğince; Şirketimize başvurarak, • Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, • İşlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, • Yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, • Eksik veya yanlış işlenmişse düzeltilmesini isteme, • Kanunun 7 no’lu maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme, • Yukarıda belirtilen düzeltme, silinme ve yok edilme şeklindeki haklarınız uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, • İşlenen kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi sureti ile aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, Kanunun uygulanmasıyla ilgili taleplerinizi ve kişisel verilerinizle ilgili her türlü sorunuzu info@peoplepark.app adresine mail olarak iletebilirsiniz. *6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca kişisel verilerinin işlenmesi, kişisel verilerin tamamen veya kısmen otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla elde edilmesi, kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılmasının engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi anlamına gelir.. !